Βρέθηκαν 12 καθηγητές, 1 σελίδα.

« Η καλύτερη λύση στην αναζήτηση καθηγητή! »
-- Θοδωρής

γαλλικής και αγγλικής

Aγγλικά - Γαλλικά - Ελληνικά για ξένους

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα, Αγγλικών, Γαλλικών και Ελληνικών σε ξένους. Είμαι απόφοιτος των τμημάτων Αγγλικής και Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκω επί 37 συναπτά έτη και έχω μεγάλη πείρα στον τομέα μου, διδάσκοντας μαθητές από 4 έως 65 ετών, με μαθησιακές δυσκολίες ή μη, όλων των επιπέδων. Πάνω απ' όλα, είμαι σωστός επαγγελματίας, με μεγάλη υπομονή και κατανόηση προς τους σπουδαστές. Έχω επίσης εργαστεί σε φροντιστήρια επί 8 έτη αποκομίζοντας εμπειρίες στην τάξη. Υπεύθυνη προετοιμασία για όλες τις πιστοποιήσεις καθώς και διδασκαλία επαγγελματικής ορολογίας για ξεναγούς και επαγγελματίες του τουρισμού. Ακόμα, ταχύρρυθμη προετοιμασία για μετεγκατάσταση σε αγγλόφωνες χώρες καθώς και για σπουδές σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια. Οι τιμές ξεκινούν από 12 ευρώ. Μαθήματα online και μέσω Skype.
... δείτε περισσότερα ...



Ιδιαίτερα Αγγλικών και Γαλλικών

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών και αναλαμβάνω υπεύθυνα την προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία γλωσσομάθειας της αγγλικής και γαλλικής, όλων των επιπέδων. Δυνατότητα δημιουργίας ολιγομελών ομάδων. Επίσης, αναλαμβάνω ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων με ευελιξία χρόνου καθώς και μαθήματα σε επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου που επιθυμούν να βελτιώσουν το επίπεδο της γλώσσας. Τα ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης ξεκινούν από 15 ευρώ ενώ τα διαδικτυακά (online) από 10 ευρώ.



Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά

Αποκτήστε αυτοπεποίθηση και επικοινωνήστε αποτελεσματικά με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Με την εμπειρία μου σαν δασκάλα ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά) σας προσφέρω εξατομικευμένη εκπαίδευση και αποτελεσματικές μεθόδους μάθησης. Ξεκινήστε το γλωσσικό σας ταξίδι σήμερα, καλέστε με τώρα και απολαύστε την πρώτη σας δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία!



Ιδιαίτερα Γαλλικών και Αγγλικών

Ελληνογαλλίδα καθηγήτρια με επιπλέον σπουδές στο Λονδίνο, παραδίδει ιδιαίτερα διαδικτυακά (online) μαθήματα γαλλικών και αγγλικών μέσω Teams σε παιδιά και ενήλικες καθώς και μαθήματα ελληνικών σε γαλλόφωνους. Αναλαμβάνεται υπεύθυνα η σωστή προετοιμασία για όλα τα πτυχία (DELF, DALF, SORBONNE 1,2,3, CCIP, ECCE, ECPE, FCE, ΚΠΓ έως και Γ2, Ελληνομάθειας έως και Γ2) καθώς και η βελτίωση του προφορικού λόγου για όσους ενδιαφέρονται για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό. Αναλαμβάνει επίσης μαθήματα μετάφρασης, συνέντευξης σε γαλλόφωνες εταιρείες, coaching interactif και rapport de stage. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα διδασκαλίας της βασικής γαλλικής ορολογίας που απαιτείται για επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου. Παρέχεται δωρεάν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή στις παραπάνω γλώσσες. Επίσης, αναλαμβάνονται μαθήματα λογοτεχνίας ελληνικής, γαλλικής και αγγλικής για φοιτητές καθώς και διόρθωση εργασιών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών. Ακόμα, είναι δυνατή και η υποστήριξη παιδιών με δυσλεξία και κυρίως ΔΕΠΥ καθώς και η διδασκαλία του μαθήματος της έκθεσης και στην ελληνική γλώσσα σύμφωνα με τα πρότυπα εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τέλος, παραδίδονται ελληνικά σε γαλλόφωνους, γαλλικά σε αγγλόφωνους, Business French και αναλαμβάνεται η προετοιμασία για Σχολή Δικαστών, Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Διπλωματικό σώμα, η προετοιμασία για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με μαθήματα μετάφρασης και διερμηνείας καθώς και μεταφραστικής μεθοδολογίας μέσω ειδικών ασκήσεων και η εκπαίδευση από απόσταση (CNED). Η διδασκαλία γίνεται μέσω webcam.
... δείτε περισσότερα ...



Καθηγήτρια Γαλλικής και Αγγλικής

Καθηγήτρια της γαλλικής και της αγγλικής γλώσσας με διδακτική πείρα, παραδίδει ιδιαίτερα (ατομικά) μαθήματα ή μαθήματα σε γκρουπ για όλα τα επίπεδα. Επίσης, παραδίδει ταχύρυθμα μαθήματα ενηλίκων, αλλά και μαθήματα σε φοιτητές. Γίνεται χρήση διαδραστικού υλικού. Επιτυχία σε εξετάσεις του Ελληνικού Πανεπιστημίου, Sorbonne, Cambridge, Michigan.



Μαθήματα γαλλικής και αγγλικής

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικής και αγγλικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες, καθώς και βοήθεια στο μάθημα του σχολείου. Βασική αρχή η σωστή και αρμονική σχέση με τον διδασκόμενο, με στόχο πάντα την ολοκληρωμένη μαθησιακή πορεία, την ατομική πρόοδο και την επιτυχία του.



Ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών

Απόφοιτη του τμήματος γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας, με φοίτηση στη Γαλλία και με εμπειρία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα της γαλλικής και της αγγλικής γλώσσας. Τιμή, 10 ευρώ ανά ώρα. Βασική αρχή η σωστή και αρμονική σχέση με τον διδασκόμενο, με στόχο πάντα την ολοκληρωμένη μαθησιακή πορεία, την ατομική πρόοδο και την επιτυχία του.



Καθηγήτρια Γαλλικής και Αγγλικής Γλώσσας

Καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας, απόφοιτος του πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Proficiency με άδεια διδασκαλίας, με 10ετή εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών και αγγλικών όλων των επιπέδων σε μαθητές και ενήλικες, μεμονωμένα ή σε γκρουπ. Σκοπός η ανάδειξη των μονοπατιών που οδηγούν στην αβίαστη και βιωματική κατάκτηση της γνώσης και όχι τη στείρα παροχή γνώσεων ή την άγονη αποστήθιση.



Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημοτικού

Απόφοιτη του παιδαδωγικού τμήματος του πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος πτυχίου αγγλικής και γαλλικής γλώσσας, αναλαμβάνει τη μελέτη σε παιδιά δημοτικού. Τιμές προσιτές. Εστίαση του ενδιαφέροντος στην σωστή και ολοκληρωμένη γνωστική ανάπτυξη του μαθητή καθώς και στην αξιολόγηση του αποτελέσματος της μαθησιακής διαδικασίας.



Έμπειρη καθηγήτρια αγγλικών-γαλλικών

Καθηγήτρια αγγλικής και γαλλικής γλώσσας, πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή φροντιστηριακή πείρα και ειδίκευση στη διδακτική ξένων γλωσσών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα για όλα τα επίπεδα. Προετοιμασία για delf, dalf, sorbonne, lower, proficiency και το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (ΚΠΓ). Τιμές προσιτές.



Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών

Καθηγήτρια Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εκπαίδευση και σημαντική διδακτική εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές όλων των ηλικιών και σε ενήλικες. Υπεύθυνη προετοιμασία για όλα τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες. Δεκτά και ολιγομελή γκρουπ 2-3 μαθητών.



Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών

Καθηγήτρια, πτυχιούχος γαλλικής φιλολογίας, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διδακτική ξένων γλωσσών και επάρκεια στη διδασκαλία αγγλικής και ισπανικής γλώσσας, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και των 3 γλωσσών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών, αγγλικών, ισπανικών, σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και ενήλικες. Επίσης, αναλαμβάνει προετοιμασία για όλα τα διπλώματα, εφαρμόζονται καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας.