Αλλάζουμε τον Τρόπο Προβολής των Εκπαιδευτικών

Προβληθείτε στην καλύτερη μηχανή αναζήτησης για εύρεση καθηγητών για ιδιαίτερα μαθήματα. Δημιουργήστε και εσείς ένα εντυπωσιακό και εύχρηστο διαδικτυακό βιογραφικό για να προβάλετε τις εκπαιδευτικές σας υπηρεσίες σε μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές και φροντιστήρια. Εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστο κόστος.

»  Θέλω να καταχωρηθώ »  Δείτε την επισκεψιμότητά μας

Online Προφίλ

Με τη δημιουργία προσωπικού προφίλ αποκτάτε διαδικτυακή ταυτότητα και γίνεστε γνωστός με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

Στατιστικά

Tο προφίλ σας περιλαμβάνει αξιόπιστα στατιστικά που αφορούν την επισκεψιμότητά του, μέσα από Εμφανίσεις (views), Επισκέψεις (clicks) και Λέξεις Κλειδιά (tags).

Google Κατάταξη

Εξασφαλίζετε την υψηλή κατάταξη του προφίλ σας στη Google, αλλά και στις υπόλοιπες δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, σε όλες τις σχετικές λέξεις κλειδιά.

Βιογραφικό (PDF)

Πέρα από την online έκδοση του προφίλ σας, κατά την καταχώρηση των στοιχείων σας, δημιουργείται και ένα επαγγελματικό βιογραφικό, σε εκτυπώσιμη μορφή PDF.

Απεριόριστα Μηνύματα

Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε μηνύματα από όλους τους επισκέπτες μας, όπως γονείς, μαθητές και φοιτητές, απευθείας στο email σας.

Άμεση Υποστήριξη

Μπορείτε να ανανεώσετε τα στοιχεία του προφίλ σας οποιαδήποτε στιγμή, επικοινωνώντας απευθείας μαζί μας.

Ποιοτικές Υπηρεσίες

Σαφής, ελεγχόμενη και προσεγμένη παρουσίαση περιεχομένου, χωρίς λάθη, κεφαλαία, διαφημίσεις και επαναλήψεις. Ιδανική για τον κάθε επισκέπτη που αναζητά αξιόπιστους εκπαιδευτικούς.

Χαμηλό Κόστος

Υπηρεσίες που συνδυάζουν την μέγιστη ποιότητα διαφήμισης με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και στοχεύουν στην ουσιαστική και αποτελεσματική προβολή των καθηγητών. (0.16€ / ημέρα).