Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα, 1 σελίδα.Μαθηματικά - Ηλεκτροτεχνία - Ηλεκτρικές Μηχανές

Πετρούπολη , Περιστέρι , Νέα Φιλαδέλφεια , Χαλάνδρι , Γέρακας , Αγία Παρασκευή , Μαρούσι

18/05/2019 4:27 μμ.


 Μαθητές Λυκείου   |    Εμπειρία 10 έως 15 ετών   |    Καθημερινές, Απογεύματα


Έμπειρος καθηγητής, απόφοιτος του τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ, παραδίδει Μαθηματικά Γ΄ Λυκείου σε μαθητές Γενικού και ΕΠΑΛ, καθώς και ηλεκτροτεχνία σε μαθητές ΕΠΑΛ. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις μπορεί να ξεκινήσει και από την Β΄ Λυκείου για όσους το επιθυμούν. Μεθοδικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία της δουλειάς μου από το 2006 έως και σήμερα. Ελκυστικά πακέτα, ανάλογα με την περιοχή και το σύνολο των διδακτικών ωρών.

Παραδίδονται μαθήματα μηχανολογίας

Φλώρινα , Κοζάνη , Πτολεμαΐδα , Αμύνταιο

05/10/2012 4:01 πμ.


 Όλα τα Επίπεδα   |    Εμπειρία 5 έως 10 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα μηχανολογίας, στοιχεία μηχανών, μηχανική, σχέδιο, θερμοδυναμική, ηλεκτρολογία, ειδικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ηλεκτροτεχνία, autocad, ηλεκτρονικές επικοινωνίες και ψηφιακά ηλεκτρονικά σε μαθητές ΤΕΕ, ΕΠΑΛ και φοιτητές. Αναλαμβάνω και εργασίες. Τιμές προσιτές.

Ιδιαίτερα μαθήματα από Ηλεκτρολόγο

Βόρεια Προάστια

02/02/2012 8:11 μμ.


 Όλα τα Επίπεδα   |    Εμπειρία 10 έως 15 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΕΜΠ, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος, με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία ενηλίκων και παιδιών, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου. Διδάσκονται μαθηματικά, φυσική, χημεία, πληροφορική και ηλεκτρολογία. Φροντιστηριακή εμπειρία, πλήρεις σημειώσεις και διαγωνίσματα. Τιμές προσιτές.

Ιδιαίτερα για μαθητές ΕΠΑΛ

Αιγάλεω , Αγία Βαρβάρα , Περιστέρι , Χαϊδάρι , Κορυδαλλός , Νίκαια

18/04/2014 9:42 μμ.


 Μαθητές Λυκείου   |    Εμπειρία 2 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Απόφοιτος του ΤΕΙ ηλεκτρολογίας με άριστες γνώσεις, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κατ' οίκον σε μαθητές ΕΠΑΛ σε ηλεκτρολογία, ηλεκτροτεχνία, ηλεκτρικές μηχανές, δομημένος προγραμματισμός και δίκτυα. Προτίμηση σε περιοχές εύκολα προσβάσιμες σε σταθμό μετρό. Για γκρουπ 2 ατόμων παρέχεται επιπλέον έκπτωση.