Βασιλική Κ.

27 Ετών

Φιλολογικά Μαθήματα - Μελέτη Δημοτικού

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης  Βιογραφικό (PDF)

  Εκπαίδευση


2009-2014: Πτυχίο Ελληνικής Φιλολογίας, Κλασική Ειδίκευση, Βαθμός Πτυχίου: 7,08/10, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ).

2015-2018: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στις Επιστήμες της Αγωγής: «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση», Βαθμός: 3,22/4, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Κύπρος.

- Μεταπτυχιακή Ερευνητική Εργασία (Διατριβή) με τίτλο "Προτεινόμενες πρακτικές αντιμετώπισης της δυσλεξίας από μαθητές δημοτικού με δυσλεξία: Προσωπικές τους θέσεις και απόψεις", Βαθμός Διατριβής: Α-.

2016: Πιστοποίηση συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille.

2016: Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Σύγχρονες εκπαιδευτικές τάσεις και καινοτομίες", το οποίο διοργάνωσε η σχολή επιστημών αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

2014-2015: Επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Δυσλεξία και Εκπαίδευσις-Προσεγγίσεις και Τεχνικές Αντιμετωπίσεως», το οποίο διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής με διδάσκων τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Απόστολο Καβαλιώτη, Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

2010-2011: Σεμινάριο με τίτλο «Δημιουργική γραφή και Αναγνωστικές Εμψυχώσεις» (σύνολο 30 ωρών), το οποίο διοργάνωσε το Εργαστήριο Γλωσσολογίας του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ.

2012: Ως μέλος της ομάδας «Δημιουργική Γραφή και Αναγνωστικές Εμψυχώσεις» του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ, συμμετείχα στον σχεδιασμό, διοργάνωση και παρουσίαση των αναγνωστικών εμψυχώσεων στη δημοτική βιβλιοθήκη της Κομοτηνής.

2011: Ως μέλος της ομάδας «Δημιουργική Γραφή και Αναγνωστικές Εμψυχώσεις» του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ, συμμετείχα στον σχεδιασμό, διοργάνωση και εμψύχωση των εργαστηρίων δημιουργικής γραφής που πραγματοποιήθηκαν στο 10ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του εν λόγω νηπιαγωγείου.

2010: Εθελοντική συμμετοχή σε ανασκαφική έρευνα, την οποία διενήργησε η ΙΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το ΔΠΘ στον προϊστορικό οικισμό του Αγίου Αντωνίου Ποτού, στη Νότια Θάσο.

  Επαγγελματική Εμπειρία


2014-σήμερα: Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε παιδιά Δημοτικού (όλων των τάξεων) με ΔΕΠ-Υ, Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες-Δυσλεξία, Μαθησιακές Δυσκολίες και χωρίς.

2013-σήμερα: Παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

2013-σήμερα: Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε ενήλικες.

  Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες


 Προσωπικές σημειώσεις
 Φροντιστηριακές σημειώσεις
 Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
 Συχνά διαγωνίσματα
 Διδασκαλία σε γκρουπ
 Δωρεάν το 1ο μάθημα
 Μαθήματα δημοτικού
 Μαθητές γυμνασίου / λυκείου
 Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες
 Προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις
 Υποστήριξη Φοιτητών
 Εκπόνηση εργασιών


  Στατιστικά Προφίλ

  3029

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  330

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ