Βρέθηκαν 373 αποτελέσματα, 32 σελίδεςΜελέτη Δημοτικού - Διδασκαλία Ελληνικών

Θεσσαλονίκη

17/07/2018 2:51 πμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 3 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Παραδίδω κατ' οίκον μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού. Έχω εμπειρία σε μαθητές με δυσλεξία, μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠΥ. Έχω εργαστεί σε κέντρο μελέτης και έχω υπάρξει εθελόντρια παιδαγωγός στο Χαμόγελο του Παιδιού. Επίσης, διαθέτω πιστοποίηση διδασκαλίας της Ελληνικής γλώσσας σε ενήλικες. Χρησιμοποιώ σύγχρονες μαθητοκεντρικές παιδαγωγικές μεθόδους και παραδίδω προσωπικό ημερολόγιο αξιολόγησης και εξέλιξης του μαθητή. Διαθέτω δωρεάν πλούσιο διδακτικό υλικό και σημειώσεις. Το μάθημα είναι πάντα ευχάριστο και βιωματικό.


Μελέτη Δημοτικού - Δημιουργική Απασχόληση

Πετράλωνα , Θησείο , Νέα Σμύρνη , Παλαιό Φάληρο , Χαλάνδρι

10/06/2018 3:48 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 5 έως 10 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Είμαι πτυχιούχος Νηπιαγωγός του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΜΠΣ «Εκπαίδευση και Πολιτισμός». Προσφέρω μελέτη και υποστήριξη των μαθητών έως Δ' Δημοτικού. Επίσης στις υπηρεσίες μου περιλαμβάνεται και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών για όποιον το επιθυμεί. Σκοπός μου είναι η προσέγγιση του κάθε μαθητή ατομικά με βάση τις ανάγκες του και τις ικανότητές του και στόχος μου είναι η καλύτερη δυνατή στήριξη του μαθητή για την προσωπική του εξέλιξη.


Μαθήματα Δημοτικού - Παράλληλη Στήριξη

Βόλος , Νέα Αγχίαλος , Αλμυρός

26/08/2018 10:44 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 4 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού. Ακόμα παρέχεται η δυνατότητα παράλληλης στήριξης σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες στο πλαίσιο του σχολείου.


Φιλολογικά - Παιδαγωγικά

Θεσσαλονίκη , Κέντρο , Ανατολική Θεσσαλονίκη , Δυτική Θεσσαλονίκη

26/05/2018 7:29 μμ.


 Όλα τα Επίπεδα   |    Εμπειρία 10 έως 15 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θεωρώ ότι η δωδεκαετή μου εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, τόσο σε φροντιστηριακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ιδιαιτέρων, καθώς επίσης και η περαιτέρω κατάρτισή μου πάνω στο ζήτημα των μαθησιακών δυσκολιών και της δυσλεξίας, με καθιστά ικανό στο να ανταποκριθώ στις απαιτητικές ανάγκες της θέσης του εκπαιδευτικού.


Εκπόνηση Φοιτητικών Εργασιών

Θεσσαλονίκη , Αθήνα , Βόλος , Αλεξανδρούπολη , Ιωάννινα

14/10/2016 10:44 πμ.


 Φοιτητές   |    Εμπειρία 2 ετών   |    Εξ' Αποστάσεως


Αναλαμβάνεται η εκπόνηση φοιτητικών εργασιών εξαμήνου, πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών από κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Αντικείμενα εργασιών: δημόσια διοίκηση, οικονομικά, ευρωπαϊκό δίκαιο, συνταγματικό δίκαιο, πολιτικές επιστήμες, βαλκανικών σπουδών, παιδαγωγικά.


Μελέτη Δημοτικού - Φύλαξη Παιδιών

Θεσσαλονίκη , Κέντρο , Τούμπα , Καλαμαριά , Συκιές , Άγιος Παύλος , Χαριλάου

07/02/2018 5:27 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 2 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Είμαι κάτοχος προπτυχιακού και μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού παρέχοντας βοήθεια στην καθημερινή μελέτη ενώ επίσης αναλαμβάνω και τη φύλαξη παιδιών τόσο σε ηλικίες δημοτικού όσο και σε μικρότερες. Στόχος μου είναι η αντιμετώπιση των πιθανών δυσκολιών του κάθε παιδιού και συνολικότερα η διεξαγωγή του μαθήματος με τρόπο που να ταιριάζει με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του.


Ιδιαίτερα Γαλλικών - Ειδική Παιδαγωγός

Αθήνα , Κέντρο , Δάφνη , Κολωνάκι , Χολαργός , Αγία Παρασκευή , Ζωγράφου , Βόρεια Προάστια , Νότια Προάστια

07/10/2018 1:38 μμ.


 Όλα τα Επίπεδα   |    Εμπειρία 10 έως 15 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Καθηγήτρια Γαλλικών με δεκαετή εμπειρία, πτυχιούχος Sorbonne C2, με μετεκπαίδευση στη διδακτική της Γαλλικής γλώσσας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών παντός επιπέδου και αναλαμβάνει την προετοιμασία για όλα τα πτυχία και μέσω Skype, εφαρμόζοντας γνώσεις ψυχοπαιδαγωγικής μεθόδου. Παράλληλα και ως ειδική παιδαγωγός, αναλαμβάνει την παρέμβαση και την μελέτη σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες παντός εκπαιδευτικής βαθμίδας.


Ιδιαίτερα σε Μαθητές Δημοτικού

Νέα Σμύρνη , Γλυφάδα , Άγιος Δημήτριος , Παλαιό Φάληρο , Καλλιθέα , Ηλιούπολη , Δάφνη , Νέος Κόσμος

03/09/2018 3:41 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 15 έως 20 ετών   |    Καθημερινές, Απογεύματα


Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών με εμπειρία 15 χρόνων και αναλαμβάνω τη μελέτη και την επιπλέον εξάσκηση των μαθητών στα διδακτικά αντικείμενα του Δημοτικού σχολείου. Έχω συνεργαστεί με μαθητές όλων των ηλικιών από 6 έως 12 χρονών. Έχω θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Η εμπειρία, η οργανωτικότητα, η επιμονή καθώς και η διάθεσή μου για υπεύθυνη εργασία και προσφορά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς μου. Αναλαμβάνω, επίσης, τη διδασκαλία μαθητών σε ολιγομελή γκρουπ.


Έκθεση - Ιστορία - Αρχαία - Λογοτεχνία

Βριλήσσια , Γέρακας , Αγία Παρασκευή , Χολαργός , Χαλάνδρι , Μελίσσια

29/08/2018 12:55 μμ.


 Όλα τα Επίπεδα   |    Εμπειρία 5 έως 10 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και αναλαμβάνω την προετοιμασία υποψηφίων της θεωρητικής κατεύθυνσης για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Για την καλύτερη κατανόηση της ύλης και την ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών παρέχονται προσωπικές σημειώσεις ενώ πραγματοποιούνται και διαγωνίσματα αξιολόγησης ανά ενότητα. Ειδική προσέγγιση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Δεκτά και ολιγομελή γκρουπ μαθητών. Τιμή συζητήσιμη.


Μαθήματα Δημοτικού

Μοσχάτο , Νέο Φάληρο , Νέα Σμύρνη , Παλαιό Φάληρο , Καλαμάκι , Άλιμος , Γλυφάδα , Βούλα , Νότια Προάστια

02/09/2018 5:56 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία άνω των 20 ετών   |    Καθημερινές, Απογεύματα


Διευθύντρια δημοτικού σχολείου, με μεταπτυχιακό στα χαρισματικά παιδιά, διδακτορικό στην διδακτική των μαθηματικών και σπουδές στην ειδική αγωγή, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού. Ιδιαίτερη εμπειρία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, ΔΕΠΥ, δυσαναγνωσία, δυσγραφία, δυσαριθμησία). Δεκτά και ολιγομελή γκρουπ 2-3 μαθητών. Τιμές προσιτές.


Ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού

Παλαιό Φάληρο , Άλιμος , Καλαμάκι , Αργυρούπολη , Ελληνικό , Γλυφάδα

01/09/2018 3:54 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 5 έως 10 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού με συνέπεια, οργάνωση, επιμονή και κυρίως αγάπη προς τους μικρούς μου μαθητές. Παρέχεται επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό για περαιτέρω κατανόηση της ύλης από τους μαθητές. Εμπειρία στην εκπαίδευση από το 2011.


Μελέτη Δημοτικού

Θεσσαλονίκη , Κέντρο

16/08/2018 4:08 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 1 έτους   |    Προσαρμόσιμη


Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού καθώς επίσης αναλαμβάνω και την καθημερινή μελέτη των παιδιών. Επιπλέον, αναλαμβάνω και την υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες καθώς έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με μαθησιακές δυσκολίες (δυσαριθμησία, αυτισμός, ειδικές γλωσσικές διαταραχές). Τέλος, για την καλύτερη κατανόηση της ύλης, παρέχεται σε κάθε μαθητή δωρεάν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό υπό μορφή προσωπικών σημειώσεων. Τιμές προσιτές.