Βρέθηκαν 443 αποτελέσματα, 37 σελίδεςΜελέτη Δημοτικού

Βύρωνας , Παγκράτι , Υμηττός , Καισαριανή , Μετς , Δάφνη , Άγιος Δημήτριος

20/10/2018 11:59 πμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 5 έως 10 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Είμαι δασκάλα ειδικής αγωγής και αναλαμβάνω την καθημερινή μελέτη μαθητών όλων των τάξεων του Δημοτικού σχολείου με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες. Στόχος μου είναι η ουσιαστική κατανόηση της ύλης των μαθημάτων καθώς και η ενίσχυση του κάθε μαθητή αναλόγως των δυνατοτήτων ή των αδυναμιών του, ώστε να αποκτήσει γερές βάσεις από τις πρώτες τάξεις της σχολικής ηλικίας. Διαθέτω προσωπικότητα με θετική ενέργεια και στοχεύω στη δημιουργία άριστων σχέσεων με γονείς και μαθητές.


Μαθήματα Δημοτικού - Φύλαξη Παιδιών

Θεσσαλονίκη , Κέντρο , Καλαμαριά , Σταυρούπολη

17/11/2018 2:08 μμ.


 Όλα τα Επίπεδα   |    Εμπειρία 1 έτους   |    Προσαρμόσιμη


Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ειδίκευση στην "Γλώσσα και στην Παιδική Λογοτεχνία", παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού και αναλαμβάνει την φύλαξη και την δημιουργική απασχόληση παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας.


Μαθήματα Δημοτικού - Παράλληλη Στήριξη

Βόλος , Νέα Αγχίαλος , Αλμυρός

26/08/2018 10:44 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 4 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού. Ακόμα παρέχεται η δυνατότητα παράλληλης στήριξης σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες στο πλαίσιο του σχολείου.


Φιλολογικά - Παιδαγωγικά

Θεσσαλονίκη , Κέντρο , Ανατολική Θεσσαλονίκη , Δυτική Θεσσαλονίκη

26/05/2018 7:29 μμ.


 Όλα τα Επίπεδα   |    Εμπειρία 10 έως 15 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θεωρώ ότι η δωδεκαετή μου εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, τόσο σε φροντιστηριακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ιδιαιτέρων, καθώς επίσης και η περαιτέρω κατάρτισή μου πάνω στο ζήτημα των μαθησιακών δυσκολιών και της δυσλεξίας, με καθιστά ικανό στο να ανταποκριθώ στις απαιτητικές ανάγκες της θέσης του εκπαιδευτικού.


Εκπόνηση Φοιτητικών Εργασιών

Θεσσαλονίκη , Αθήνα , Βόλος , Αλεξανδρούπολη , Ιωάννινα

14/10/2016 10:44 πμ.


 Φοιτητές   |    Εμπειρία 2 ετών   |    Εξ' Αποστάσεως


Αναλαμβάνεται η εκπόνηση φοιτητικών εργασιών εξαμήνου, πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών από κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Αντικείμενα εργασιών: δημόσια διοίκηση, οικονομικά, ευρωπαϊκό δίκαιο, συνταγματικό δίκαιο, πολιτικές επιστήμες, βαλκανικών σπουδών, παιδαγωγικά.


Μελέτη Δημοτικού

Αθήνα , Κέντρο , Παγκράτι , Εξάρχεια , Κυψέλη , Αμπελόκηποι , Γαλάτσι , Περιστέρι

10/11/2018 2:15 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 1 έτους   |    Προσαρμόσιμη


Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος η οποία ξεχώρισε κατά τη διάρκεια των σπουδών της, αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού. Επιπλέον, εξαιτίας των γνώσεών της σε θέματα Ειδικής Αγωγής, παρέχει τη δυνατότητα παράλληλης στήριξης σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.


Μελέτη Δημοτικού

Καλλιθέα , Μοσχάτο , Νέος Κόσμος , Βοτανικός , Γκάζι , Πετράλωνα , Παλαιό Φάληρο , Νέα Σμύρνη

27/12/2018 8:22 πμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 4 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού και αναλαμβάνω την καθημερινή μελέτη τους σε πολύ προσιτές τιμές. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία, αγάπη για αυτό που κάνω και αφοσίωση. Επιπλέον, αναλαμβάνω και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Το πρώτο μάθημα γνωριμίας είναι δωρεάν.


Μελέτη Δημοτικού - Ειδική Αγωγή

Αθήνα , Κέντρο , Γκύζη , Εξάρχεια , Κυψέλη , Αμπελόκηποι

24/10/2018 5:01 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 1 έτους   |    Προσαρμόσιμη


Απόφοιτη Ψυχολογίας αναλαμβάνει παιδιά Δημοτικού για μελέτη, συνδυάζοντας την μάθηση με την ψυχοεκπαιδευτική δράση. Το ενδιαφέρον δεν επικεντρώνεται μόνο στην σχολική επίδοση, αλλά και στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού μέσα από δημιουργικό παιχνίδι και εξατομικευμένες δραστηριότητες.


Ιδιαίτερα σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες

Χαλάνδρι , Μαρούσι , Νέα Ιωνία , Αγία Παρασκευή , Μεταμόρφωση , Νέα Φιλαδέλφεια

02/12/2018 9:51 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 10 έως 15 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Ιδιαίτερα μαθήματα παραδίδονται σε μαθητές Δημοτικού και σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, διάσπαση προσοχής, δυσλεξία και δυσαναγνωσία. Συλλογική οργάνωση των καθηκόντων τους, πλούσιο υλικό με εικόνες και βίντεο για την καλύτερη κατανόηση των ασκήσεων. Εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάση της ανάγκες του κάθε μαθητή. Αξιολόγηση και παρέμβαση.


Ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού

Πάτρα

11/12/2018 12:17 μμ.


 Μαθητές Δημοτικού   |    Εμπειρία 4 ετών   |    Καθημερινές, Απογεύματα


Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα για όλες τις τάξεις του Δημοτικού με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά. Έχω εμπειρία 2 χρόνων στην κατ' οίκον διδασκαλία και 5 χρόνια εθελοντισμού και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών σχολικής ηλικίας.


Ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού και Γυμνασίου

Παλαιό Φάληρο , Άλιμος , Καλλιθέα , Μοσχάτο , Ταύρος , Νέα Σμύρνη , Άγιος Δημήτριος

05/02/2019 6:22 μμ.


 Μαθητές Γυμνασίου   |    Εμπειρία 10 έως 15 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Απόφοιτη του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων (ΑΤΕΙ Κρήτης), κάτοχος άδειας διδασκαλίας γαλλικών, με σημαντική διδακτική εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα σε όλα τα μαθήματα Δημοτικού και Γυμνασίου καθώς επίσης και ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών.


Ιδιαίτερα Γαλλικών - Ειδική Παιδαγωγός

Αθήνα , Κέντρο , Δάφνη , Κολωνάκι , Χολαργός , Αγία Παρασκευή , Ζωγράφου , Βόρεια Προάστια , Νότια Προάστια

07/10/2018 1:38 μμ.


 Όλα τα Επίπεδα   |    Εμπειρία 10 έως 15 ετών   |    Προσαρμόσιμη


Καθηγήτρια Γαλλικών με δεκαετή εμπειρία, πτυχιούχος Sorbonne C2, με μετεκπαίδευση στη διδακτική της Γαλλικής γλώσσας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών παντός επιπέδου και αναλαμβάνει την προετοιμασία για όλα τα πτυχία και μέσω Skype, εφαρμόζοντας γνώσεις ψυχοπαιδαγωγικής μεθόδου. Παράλληλα και ως ειδική παιδαγωγός, αναλαμβάνει την παρέμβαση και την μελέτη σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες παντός εκπαιδευτικής βαθμίδας.