Φωτεινή Χαραλαμπίδου

25 Ετών

Ιδιαίτερα Μαθήματα Κλασικής Κιθάρας

Εθνικό Ωδείο  Βιογραφικό (PDF)

  Εκπαίδευση


- Εκπαίδευση για την κατάκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος στην κλασική κιθάρα στο πλαίσιο του Εθνικού Ωδείου στην τάξη του Γιάννη Παπαθανασίου (εν εξελίξει).

- Εκπαίδευση για την κατοχή του πτυχίου αρμονίας στο πλαίσιο του Εθνικού Ωδείου στην τάξη της Ασπασίας Φράγκου (εν εξελίξει).

2008-2017: Δίπλωμα δεξιοτεχνίας με βαθμό άριστα στην κλασική κιθάρα από το Εθνικό Ωδείο.

2008-2017: Πτυχίο κλασικής κιθάρας με βαθμό άριστα και βραβείο δεξιοτεχνίας από το Εθνικό Ωδείο.

2011-2018: Πτυχίο στη φιλοσοφία της επιστήμης από το τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης της Σχολής Θετικών Επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

2017-2018: Εκπαίδευση στον κύκλο σπουδών παλαιάς μουσικής του Ωδείου Αθηνών, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση του Ιάσονα Μαρμαρά και συμμετοχή σε 6 από τις παρουσιάσεις των εσπερινών ακολουθιών στην εκκλησία του Αγίου Παύλου με τη χορωδία “Schola Cantorum”.

2008-2010: Συμμετοχή στη χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης» υπό τη διεύθυνση του διδάκτορα Νίκου Μαλλιάρα και σε συναυλίες της, όπως στην όπερα “Nabucco” που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στην όπερα “Tosca” που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο θέατρο, στην παρουσίαση των “Carmina Burana” που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης καθώς και στην παρουσίαση ενός μεγάλου ρεπερτορίου ελληνικών και ξένων έργων στην πόλη Varese της Ιταλίας και σε περιοδεία εντός Ελλάδος.

2011-2012: Συμμετοχή στη χορωδία της Σχολής Μουσικών Σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του διδάκτορα Νίκου Μαλλιάρα.

2016: Συμμετοχή στη σειρά διαλέξεων του Αντώνη Χατζημωυσή με τίτλο: «Η Φιλοσοφία των Συναισθημάτων».

2016: Εργασία ως μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού φιλοσοφίας με το όνομα “Gavagai”, στο πλαίσιο του οποίου διοργανώθηκε το πρώτο πανελλαδικό προπτυχιακό συνέδριο φιλοσοφίας.

  Επαγγελματική Εμπειρία


2017-2018: Διδασκαλία κατ' οίκον ιδιαίτερων μαθημάτων.

  Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες


 Προσωπικές σημειώσεις
 Φροντιστηριακές σημειώσεις
 Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
 Συχνά διαγωνίσματα
 Διδασκαλία σε γκρουπ
 Δωρεάν το 1ο μάθημα
 Μαθήματα δημοτικού
 Μαθητές γυμνασίου / λυκείου
 Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες
 Προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις
 Υποστήριξη Φοιτητών
 Εκπόνηση εργασιών


  Στατιστικά Προφίλ

  2910

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

  273

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ